9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Loviti pe trecerea de pietoni

- Advertisement -

Unul dintre accidente a avut loc pe trecerea de pietoni din zona Bibliotecii Slatina. Paramedicii SMURD Slatina au intervenit in municipiul Slatina, pe bulevardul A. I. Cuza, zona Bibliotecii Judetene, pentru acordarea primului ajutor medical unui pieton ranit in urma unui accident rutier. Salvatorii au asistat si transportat la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina un barbat, in varsta de 66 de ani, din localitate, cu traumatism la membrul superior drept si traumatism la membrul inferior drept, a declarat Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.
Politistii au deschis dosar penal in cauza pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa. Un barbat de 34 ani, din Slatina, in timp ce conducea autoturismul pe bulevardul A. I. Cuza, din localitate, in dreptul bibliotecii judetene nu ar fi acordat prioritate de trecere unui barbat de 66 de ani, tot din Slatina, acrosandu-l. Victima a ajuns la spital, pentru acordarea de ingrijiri medicale, a spus Cristian Grigorescu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
si in Bals un pieton, aflat pe o trecere din zona unui supermarket din oras, a fost acrosat de o motocicleta. Potrivit lui Marian Furtuna, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Olt, atat pietonul, cat si motociclistul, au suferit leziuni usoare in urma accidentului si au fost transportati de cadrele medicale de la ambulanta la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Slatina, pentru investigatii amanuntite.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți