8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi răniţi în urma unui accident feroviar, la Corbu

- Advertisement -

Două persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, joi seara, în urma unui accident feroviar care a avut loc pe raza comunei Corbu. Un autoturism a fost lovit de un tren Regio, care circula pe ruta Piatra Olt – Piteşti, la faţa locului acţionând mai multe echipaje de salvatori.

„Pompierii Staţiei Scorniceşti, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Corbu, la un accident feroviar. În accident au fost implicate trenul Regio 9478, în care se aflau trei pasageri, şi un autoturism în care se aflau două persoane. Echipajele medicale au asistat şi transportat la Unitatea Primiri Urgenţe Slatina două persoane, ambele din autoturism, o femeie, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Slatina, cu traumatisme la nivelul membrelor superioare şi traumatism toracic şi soţul acesteia, în vârstă de 51 de ani, tot din municipiul Slatina, cu traumatism la membrul superior stâng şi traumatism toracic. Pompierii au acţionat şi pentru îndepărtarea autoturismului de pe calea ferată”, spune Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au efectuat cercetări şi au stabilit cauzele care au dus la producerea acestui eveniment. „O femeie, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 703, pe raza comunei Corbu, nu ar fi respectat semnalele acustice şi luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată, maşina fiind lovită de trenul Regio 9478”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți