6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Elevi slătineni, în juriul Festivalului Giffoni, din Italia

- Advertisement -

Patru elevi de gimnaziu de la Şcoala „Eugen Ionescu”, din Slatina, se află zilele acestea în Italia, unde jurizează filmele pentru copii înscrise în Festivalul Internaţional de Film Giffoni. Este al nouălea an în care echipa slătineană are ocazia să vadă actori cunoscuţi şi să se distreze la celebrul festival.

Îmbrăcaţi în ie, fluturând cu mândrie steagul României, elevii slătineni se bucură de atmosfera de festival, urmăresc alături de cei 6.200 de  copii din întreaga lume filme cunoscute şi aleg pelicula câştigătoare.

„De nouă ani, în luna iulie, păşesc pe tărâmul copilăriei, mă bucur alături de echipa mea de elevi de toate spectacolele şi filmele prezentate în cadrul celui mai mare festival de film pentru copii, Giffoni – Italia. Pe parcursul anilor am întâlnit vedete internaţionale – Nicholas Cage, Richard Gere, Eduard Norton, Julianne Moore, iar anul acesta, Woody Harrelson. Mulţumim Claudio Gubitosi pentru invitaţie!”, a scris pe pagina sa de socializare Graţiela Popa, profesoara care îi însoţeşte pe copii.

Festivalul Internaţional de Film Giffoni Italia se află la cea de-a 49-a ediţie, iar anul acesta se desfăşoară în perioada 19 – 27 iulie.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți