10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mobilizare exemplară pentru finalizarea noului parc din Slatina

- Advertisement -

Se lucrează de zor la amenajarea parcului nou, de pe terenul fostei unităţi militare a Slatinei. Reprezentanţii primăriei şi-au propus ca, în aproximativ o lună, centrul de agrement să fie inaugurat. Constructorul a mobilizat peste 100 de oameni şi utilaje de tot felul pentru a reuşi să se încadreze în acest termen

Cu suprafeţe întinse de gazon, alei, bănci, locuri de joacă şi aparate de fitness, noul parc din Slatina este, deja, un loc atractiv pentru slătineni. Curioşi, oamenii intră să se plimbe pe aleile pavate deja şi să vadă cât mai e de făcut până va fi totul gata.

Şi reprezentanţii Primăriei Slatina merg zilnic pe şantier, să se asigure că se lucrează susţinut până la finalizarea lucrărilor. „Eu vin aproape zilnic să urmăresc lucrările pentru că sunt aproape de final şi vreau la sfârşitul lunii august să terminăm şi să inaugurăm acest parc. Nu mai sunt foarte multe de făcut. Acum noi cu cei de la Dezvoltare Urbană ne ocupăm de zona adiacentă parcului, ca să o înfrumuseţăm şi să fie o zonă primitoare pentru toţi slătinenii”, a spus primarul Slatinei, Emil Moţ.

Şi dirigintele de şantier este tot timpul în zonă, să coordoneze activitatea muncitorilor. „La ora actuală avem peste 100 de muncitori în diverse zone ale parcului. Se lucrează la tunarea betonului amprentat pe alei, la clădire şi la montat gazonul”, a explicat Cornel Ionescu, reprezentantul constructorului.

Parcul va avea un sistem de supraveghere video şi un sistem de iluminat inteligent care sunt deja instalate şi vor fi puse în funcţiune la inaugurare.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți