5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Emil Moţ verifică lucrările de reabilitare la blocurile din Slatina

- Advertisement -

Primarul Slatinei, Emil Moţ, desfăşoară în această perioadă vizite în cartierele oraşului, în zonele în care s-au finalizat recent lucrări de reabilitare a blocurilor. Edilul vrea să vadă dacă oamenii sunt mulţumiţi de calitatea anvelopării şi să găsească soluţii pentru problemele administrative pe care le semnalează.

S-a încheiat reabilitarea, urmează inspecţiile pe teren la blocurile din Slatina. Primarul Emil Moţ, împreună cu o echipă de specialişti de la Primăria Slatina, trece, în această perioadă, pe la fiecare imobil anvelopat recent.

Reprezentanţii municipalităţii vor să ştie dacă oamenii sunt mulţumiţi de calitatea lucrărilor, iar dacă sunt probleme, să fie transmise constructorului pentru a fi remediate. „Noi facem recepţia la blocurile care s-au anvelopat, iar cu această ocazia cetăţenii ne semnalează şi alte probleme. Discutăm cu ei despre ce s-a făcut şi ce vom face în continuare. La unele blocuri am făcut recepţia, la altele nu, pentru că sunt deficienţe”, a explicat Emil Moţ, primarul Slatinei.

În cele mai multe cazuri, reabilitarea termică a fost bine făcută, spun autorităţile. Mai sunt însă şi imobile în care locatarii au semnalat unele nereguli. „La locatarii de la etajul IV se scurge apă pe pereţi, la tâmplăriile de termopan mai sunt unele probleme – când plouă izbit se infiltrează puţin apă sau lucruri minore de reparat la decorativă. În principiu, cel mai mult sunt OK, locatarii nu au probleme, dar mai sunt şi mici deficienţe pe care constructorul o să le remedieze, pentru că altfel nu facem recepţia şi nu îşi primesc banii”, a declarat edilul.

În ultimii doi ani, în Slatina au fost reabilitate termic 103 blocuri. Edilul a trecut sau va trece pe la fiecare, înainte să aprobe plata lucrărilor către constructor. Anul acesta, cel mai probabil în toamnă, vor fi puse schelele pe 58 de blocuri din oraş, alte 54 de imobile având şi acestea documentaţia pregătită pentru reabilitare.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți