14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident la Brebeni. O tânără a ajuns la spital

- Advertisement -

O tânără a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a ajuns la spital în urma unui accident rutier produs miercuri după-amiază pe Drumul Judeţean 546, în comuna Brebeni. Aceasta se afla într-un autoturism al cărei şofer a evitat impactul cu maşina care venea de pe contrasens şi depăşea neregulamentar o căruţă.

Poliţiştii din Brebeni şi cei ai Poliţiei Slatina au intervenit la faţa locului în urma unui apel primit prin 112. „Din primele cercetări a reieșit faptul că o femeie, în timp ce a condus un autoturism pe Drumul Județean 546, pe raza comunei Brebeni, din direcția Slatina către Coteana, ar fi depășit neregulamentar o căruță, iar conducătorul autoturismului care venea din sens opus, pentru a evita o eventuală coliziune, a ieșit în afara părții carosabile. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma evenimentului rutier, o tânără din maşina care a ajuns în afara drumului a avut nevoie de primul ajutor şi a fost transportată la spital de paramedicii SMURD Slatina. „Pasagera aflată pe scaunul din dreapta față, în vârstă de 23 de ani, din comuna Milcov, a fost transportată la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Slatina, conștientă, cu traumatism abdominal”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți