14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi bărbaţi care au furat o maşină din Slătioara, arestaţi după o percheziţie a poliţiştilor olteni în Timişoara

- Advertisement -

Doi bărbaţi, unul din Timişoara şi celălalt din comuna gălăţeană Frumuşica, suspectaţi că au furat un autoturism din comuna olteană Slătioara, au fost arestaţi marţi după ce poliţiştii Serviciului de Investiţii Criminale Olt, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul Timişoara.

Potrivit poliţiştilor, cele două persoane sunt bănuite că, la data de 10 iulie 2018, ar fi sustras un autoturism de pe raza comunei Slătioara, judeţul Olt, proprietatea unei societăţi comerciale.

„În urma activităţilor desfăşurate luni, cei doi suspecţi, din judeţele Timiş şi Galaţi, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Urmare a probatoriului administrat în cauză, faţă de cei doi a fost pusă în mişcare acţiunea penală”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Prezentaţi marţi Judecătoriei Slatina, magistraţii au emis pe numele celor doi inculpaţi, acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbaţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Olt, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți