17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Militar din Slatina, prins drogat în trafic. A ajuns cu maşina pe câmp, după ce a adormit la volan

- Advertisement -

Un slătinean de 30 de ani, care este militar la o unitate din Lugoj, s-a ales cu dosar penal după poliţiştii l-au depistat drogat în trafic. Acesta a adormit la volan şi a ajuns cu autoturismul pe care îl conducea pe un câmp din apropierea DN 65.

Potrivit Alexandrei Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier, s-a stabilit că bărbatul de 30 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional 65, în afara localităţii Piatra Olt, pe fondul consumului de substanţe cu efecte psihoactive, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ieşind în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Întrucât bărbatul nu era coerent în exprimare, poliţiştii l-au testat cu aparatul DrugTest, fiind pozitiv la poziţia TIB THC.

„Şoferul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde i-au fost recoltate probe biologice. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a declarat reprezentantul IPJ.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți