9.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Reconstituire în cazul faptelor comise la Caracal

- Advertisement -

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani, din Caracal, cel care a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente dispărute, s-a aflat luni din nou la locuinţa sa de pe strada Craiovei, nr. 169. Anchetatorii au dorit să facă reconstituire cu privire la cele întâmplate, dar au căutat şi noi dovezi.

Dacă despre Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani, din Dobrosloveni, care a dispărut pe 24 iulie, Dincă a spus că a ucis-o la domiciliul său, dându-i foc, despre Luiza Melencu, tânăra de 18 ani, din comuna doljeană Dioşti, dispărută de la jumătatea lunii aprilie, a declarat în faţa anchetatorilor DIICOT că a omorât-o şi i-a aruncat cadavrul pe râul Olt.

Se ştie că pe Alexandra o răpise în scopul exploatării sexuale, o sechestrase la domiciliul său şi o violase. Bărbatul a mai declarat că i-a luat viaţa adolescentei atunci când a surprins-o cu telefonul în mână, aceasta reuşind să sune de trei ori la 112 pentru a cere ajutor.

Procurorii au spus că în cazul dispărutei Luiza există indicii că Dincă a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni. Bărbatul le-ar fi declarat anchetatorilor că ar fi violat-o pe adolescentă o perioadă, după care a omorât-o, trupul neînsufleţit al acesteia aruncându-l în râul Olt, undeva în apropiere de vărsarea în Fluviul Dunărea. Acesta a fost scos luni din arestul IPJ Dolj, pentru a le arăta exact oamenilor legii unde a scăpat de cadavru.  

Arestat şi cercetat pentru trafic de minori şi viol, Gheorghe Dincă este acuzat acum de anchetatori şi de omor calificat.

Andreea STAICU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți