10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Incendiu devastator în satul Negreni din Scornicești

- Advertisement -

O casă de locuit, trei anexe gospodărești, două autoturisme și tone de cereale și furaje au fost cuprinse de flăcări luni după-amiaza, după ce un incendiu puternic a izbucnit la o gospodărie din satul Negreni, orașul Scornicești, iar apoi s-a propagat și la furajele din gospodăria învecinată.

Mai mulți pompieri de la Stația Scornicești și Detașamentul Slatina au intervenit la fața locului, în momentul sosirii echipajelor de salvatori incendiul manifestându-se cu violență la o casă de locuit, trei anexe gospodărești, două autoturisme și la furajele din gospodăria învecinată.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că în zonă au fost alocate, progresiv, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de primă intervenție și un echipaj al paramedicilor SMURD, în misiune fiind angrenați peste 20 de pompieri.

Incendiul a fost stins după mai bine de patru ore de intervenție continuă, iar în urma sa au fost distruse mai multe bunuri. „Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative pompierii au acționat mai bine de patru ore. Au ars bunurile din două camere de locuit, trei anexe gospodărești și bunurile depozitate în acestea, aproximativ 6 tone de cereale, un autoturism și aproximativ 30 la sută din cel de-al doilea și aproximativ trei tone de furaje din gospodăria vecină”, a spus reprezentantul ISU.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului a fost un foc deschis lăsat nesupravegheat într-o anexă gospodărească.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți