Mario de Mezzo, candidatul PNL la Primăria Slatina

Candidatura lui Mario de Mezzo la Primăria municipiului Slatina din partea PNL a fost validată luni seara în cadrul Biroului Politic Municipal al organizației locale.

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a PNL Olt, în cadrul unui mesaj video, despre candidatura anunțată vorbind atât Liviu Voiculescu, președintele organizației județene a PNl, cât și Mario de Mezzo, candidatul propus de formațiunea politică pentru ocuparea fotoliului de primar al Slatinei, alegerile locale urmând a avea loc în vara anului viitor.

„În această seară (luni n.r.), Biroul Politic Municipal al Organizației PNL Slatina l-a desemnat pe Mario De Mezzo candidat la funcția de primar al municipiului Slatina!”, este mesajul postat pe pagina oficială a PNL Olt.

Mario de Mezzo are 42 de ani, s-a născut la Slatina în anul 1977, iar în prezent locuiește în municipiul București, unde în ultimii ani a ocupat mai multe funcții, de mai bine de șapte ani fiind președinte al Uniunii Editorilor din România. Și la Slatina, candidatul PNL la primărie a ocupat un post important, în perioada 1992 – 2004, când primar era social democratul Gheorghe Păunescu, fiind consilier al acestuia.

Un comentariu la „Mario de Mezzo, candidatul PNL la Primăria Slatina

  • Vor sparge urnele Pnl-ii, cu omul asta ! Le-a luat mult pana s-au hotarat,nu-i asa?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.