12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Curtişoara: Cinci tone de lemne de foc şi o anexă gospodărească s-au făcut scrum în urma unui incendiu

- Advertisement -

Cinci tone de lemne de foc, o anexă gospodărească şi un gard au fost distruse de flăcări în urma unui incendiu izbucnit marţi după-amiază în satul Dobrotinet Vale, comuna Curtişoara.

Anexa gospodărească a fost cuprinsă iniţial de flăcări, iar pentru a stinge incendiul la faţa locului au acţionat pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta la o anexă gospodărească, la aproximativ cinci tone de lemne de foc și la un gard din scândură. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore. În urma incendiului au ars anexa gospodărească, cu suprafața de aproximativ 80 de metri pătrați, cinci tone de lemne de foc și aproximativ 20 de metri liniari de gard din lemn”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost stabilită de pompieri ca fiind propagarea focului de la un incendiu de vegetație uscată din apropiere.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți