16.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

O nouă serie de bilete de tratament la mare şi la munte pentru olteni

- Advertisement -

Oltenii au la dispoziţie o nouă serie de bilete de tratament, aceasta fiind cea de-a 13-a din anul 2019. Biletele la băi sunt deja disponibile, iar lista cu acestea a fost afişată la sediul Casei Judeţene de Pensii Olt, dar şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro. Pensionarii, dar şi asiguraţii sistemului public de pensii din judeţul Olt, au de unde să aleagă, nu mai puţin de 189 de bilete de tratament fiind disponibile atât în staţiunile montane, cât şi în cele de pe litoralul românesc.

Biletele în staţiunile balneare pot fi folosite de olteni atât în unitățile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în acest an, cât și în unitățile hoteliere ale societăţii TBRCM SA. Data de plecare la munte sau la mare este perioada 20 – 24 septembrie, biletele fiind repartizate în următoarele staţiuni: şapte în Amara, şapte în Bala, şase în Buziaș, 14 în Căciulata, 17 în Călimăneşti, 16 în Covasna, şapte în Eforie Nord, zece în Felix, 20 în Govora, 18 în Herculane, cinci în Mangalia, unul în Neptun, 44 în Olăneşti, patru în Pucioasa, două în Tuşnad şi două în Vatra Dornei. Sejurul este de 16 zile, iar în această perioadă beneficiarii biletelor la băi au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear. 

Potrivit reprezentanţilor Casei de Pensii Olt, persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul instituţiei în zilele de luni și miercuri până în data de 16 septembrie, inclusiv. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa pe 17 septembrie și se vor vinde în ziua următoare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți