11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Familia unei paciente internată la Spitalul Slatina solicită ajutor. Este nevoie urgent de donare de sânge

- Advertisement -

Familia unei femei care este internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina cere ajutorul semenilor. Pacienta de pe Secţia Chirurgie Ortopedică, ce până în prezent a efectuat opt operaţii, are nevoie urgent de o cantitate mare de sânge pentru o nouă intervenţie chirurgicală.

Apelul disperat al familiei a fost făcut public pe mai multe pagini de socializare, fiind nevoie de sânge Grupa A 2 – RH pozitiv. Slătinenii, şi nu doar ei, care pot dona pentru a veni în sprijinul femeii internată la unitatea medicală slătineană, sunt rugaţi de familia acesteia să o facă urgent.

„Bună ziua ! Vă rog din suflet sa mă ajutați pentru a-mi salva sora. E nevoie urgent de sânge Grupa A 2. Se află într-o situație delicată avânt opt operații efectuate până în prezent. Pentru o intervenție chirurgicală… are nevoie urgent de cantități însemnate de sânge Grupa A 2 – RH pozitiv. Cei care doresc să ne ajute sunt rugați să se prezinte la centrul de donații din zona Policlinica Veche în fiecare zi, începând cu ora 09:00 până la ora 17:00. Pentru doamna Iacob Niculina, nr. tel. 0749/477.575, etaj 3, salon 4, Chirurgie Ortopedică – Spitalul Județean Slatina. Se poate dona şi în alte localităţi, dar specificat pentru cine donaţi. Vă mulţumesc mult!”, este apelul făcut de familia pacientei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți