10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Judecătorul Arabelea, preşedintele BEJ pe perioada desfăşurării alegerilor prezidenţiale

- Advertisement -

Sala de şedinţe 4 din cadrul Tribunalului Olt a găzduit joi după-amiază tragerea la sorţi a celor trei judecători care fac parte din Biroul Electoral Judeţean pe perioada desfăşurării alegerilor prezidenţiale. Tragerea la sorţi a fost făcută de judecătorul Liliana Oprea, preşedintele instanţei de judecată, preşedinte al BEJ fiind desemnat Fănel Gabriel Arabelea, magistrat în cadrul Secţiei a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal.

Pe lângă preşedintele biroului, au fost traşi la sorţi din rândul judecătorilor în exerciţiu ai Tribunalului Olt şi locţiitorul acestuia, dar şi magistratul membru în cadrul BEJ Olt. Locţiitor a fost desemnat judecătorul Claudia Iancu de la Secţia a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal, iar membru Luminiţa Busuioc de la Secţia I Civilă.

Primul tur al alegerilor prezidenţiale are loc pe 10 noiembrie, iar cel de-al doilea pe 24 noiembrie 2019. În ambele tururi, românii din străinătate au la dispoziție câte trei zile pentru a vota, respectiv zilele de 8, 9, 10 noiembrie şi 22, 23 şi 24 noiembrie, plus votul prin corespondență. Campania electorală pentru alegerea preşedintelui României va începe pe 12 octombrie.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți