10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânără de 20 de ani din Caracal, luată cu forţa de pe stradă şi urcată într-o maşină. Poliţiştii fac cercetări

- Advertisement -

O tânără de 20 de ani, din municipiul Caracal, a fost luată cu forţa de pe stradă şi urcată într-un autoturism în care se aflau mai mulţi bărbaţi din localitatea doljeană Băileşti, care a gonit în viteză spre municipiul Slatina. O femeie din Caracal, martor a celor întâmplate, a sunat de urgenţă la 112, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Totul s-a petrecut undeva în jurul orei 12:50, iar poliţiştii au identificat maşina (un BMW de culoare neagră) după doar câteva minute, aflându-se în oraşul Piatra Olt.

„Polițiștii din cadrul IPJ Olt au desfășurat activități specifice, astfel încât, după aproximativ 10 minute, aceștia au identificat autoturismul în trafic, pe raza orașului Piatra Olt. În urma verificărilor a reieșit faptul că în autoturism se aflau trei bărbați cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani din Băileşti, județul Dolj, și două femei din județul Olt. Una dintre femei, respectiv tânăra de 20 de ani, din Caracal, a declarat polițiștilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliției municipiului Caracal, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. După audieri, polițiștii au stabilit că de fapt în autoturismul în care a fost urcată cu forța tânăra din Caracal se aflau cinci persoane, patru bărbați și o femeie, iar împotriva lor s-a dispus reținerea lor pentru 24 de ore, aceștia fiind acuzați de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate. Prezentați vineri în fața magistraților Judecătoriei Caracal, pe numele reținuților au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți