SC ANABELLA SRL

SC ANABELLA SRL, din Rm Valcea, Str. Ion Referenaru, nr.4, Bl. A18, Sc.D, Jud. Valcea. anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Olt, în cadrul procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru PLANUL PUZ pentru realizarea investitiei „ Spatiu comercial si depozit Anabella. Montare firma luminoasa. Totem. Imprejmuire teren”, cu propuncrea de amplasare in Comuna Gradinari, Satul Gradinari T15, P31, 30, 31/1, 30/1, Str. Traian, nr.12, Jud. Olt. Planul nu necesită evaluare de mediu şi nici evaluare adecvată urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Documentaţia care a stat la baza luării deciziei etapei de încadrare şi proiectul deciziei etapei de încadrare pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni – vineri, între orele 8°°– 14°°, precum şi la următoarea adresa de internet http://apmot.anpm.ro

Publicul poate formula comentarii privind decizia etapei de încadrare pe care le trimite în scris Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunțului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.