19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

A murit înecat în râul Olt

- Advertisement -

Un bărbat de 46 de ani, din municipiul Caracal, și-a pierdut viața duminică dimineața înecându-se în râul Olt, în dreptul comunei Fărcașele. Potrivit persoanelor aflate în zonă, caracaleanul era la pescuit cu fiul său și doi prieteni în zona barajului Drăgănești, a vrut să treacă înot cursul de apă, însă la un moment dat s-a scufundat și nu a mai ieșit la suprafață.

Bărbatul a fost găsit și scos la mal de pompierii de pe echipajul de căutare – salvare al Detașamentului Caracal. Era în viața și au fost începute manevrele de resucitare, dar din păcate răspunsul nu a fost unul favorabil, medicul de pe ambulanță declarând decesul acestuia.

Nefericitul eveniment a avut loc duminică, în jurul orei 07:30, iar polițiștii au deschis dosar penal în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

„Un bărbat de 46 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla la pescuit pe malul stâng al râului Olt, în zona barajului Drăgănești Olt, împreună cu mai multe persoane, a încercat să traverseze înot albia râului, în aval de hidrocentrală, moment în care după aproximativ 30 metri de mal, acesta s-a scufundat și nu a mai ieșit la suprafață. A fost scos din apă de pompieri, fiind declarat decesul. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți