23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Mașini de colecție și demonstrații spectaculoase la „Oltenia Wheels”

- Advertisement -

Sute de iubitori de mașini și motoare din toată țara au participat în weekend la „Oltenia Wheels”, eveniment organizat în premieră la Slatina. La Clubul Nautic „Plaja Olt”, dar și pe străzile principale din oraș, s-au plimbat mașini de colecție, iar în sensul giratoriul de la Casa de Cultură a Tineretului au avut loc demonstrații de drift.

Începând de vineri și până duminică, Slatina a găzduit un eveniment de excepție, care a cuprins o paradă spectaculoasă de mașini, concursuri și concerte. A fost prima ediție „Oltenia Wheels”, organizată de membrii „Asociației BMW E30-CLUB” în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Slatina.

Sâmbătă dimineață, la Clubul Nautic au fost organizate concursuri de biciclete și skate-uri, iar după-amiază, de la ora 17:00, a avut loc o paradă auto spectaculoasă. 150 de mașini au pornit de la Plaja Olt și au traversat bulevardul A. I. Cuza, până în zona Gării, și s-au întors în zona Vâlcea. În cadrul paradei, în intersecția din zona Tineretului, Mircea Ene, pilot care a concurat în Campionatul Național de Drift, împreună cu echipa sa EMM Drift Team, au încântat participanții cu o demonstrație spectaculoasă de drift.

Ziua de sâmbătă a continuat cu un concert incendiar oferit de formațiile La Familia, C.I.A., Alan&Kepa și Biggie, începând cu ora 19:00. În ultima zi, la „Oltenia Wheels”, au fost premiate cele mai arătoase mașini și motociclete.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți