13.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Început de an şcolar marcat de dispariţia Alexandrei Măceşanu la Liceul „Mihai Viteazul” din Caracal

- Advertisement -

Începutul de an şcolar la Liceul „Mihai Viteazul” din Caracal, unde a învăţat Alexandra Măceşanu, a fost marcat de dispariţia adolescentei, care este în continuare trecută în catalogul clasei şi al cărei loc în bancă a rămas luni neocupat.

Colegi ai Alexandrei Măceşanu, de la liceu şi de la ansamblul de dansuri, au venit la şcoală purtând tricouri având imprimate fotografia fetei, iar discursurile de la începerea anului şcolar au făcut referire la dispariţia adolescentei.

La Liceul „Mihai Viteazul” din Caracal a fost prezentă luni şi prefectul judeţului Olt, Angela Nicolae, care spus că tragedia dispariţiei Alexandrei Măceşanu marchează acest început de an şcolar. „Din păcate începutul anului şcolar este marcat de o tragedie care v-a zguduit lumea pe care o ştiai şi v-a răpit o colegă, o prietenă, o elevă. Cuvintele sunt puţine şi prea sărace pentru a alina durerea şi a alunga tristeţea din inimi. Sunt alături de colegii, prietenii, profesorii, părinţii Alexandrei Măceşanu şi aş vrea să ne rugăm cu toţii ca Dumnezeu să aibă grijă de ea oriunde s-ar afla”, a spus Angela Nicolae.

Directoarea liceului a afirmat în mesajul său de la deschiderea anului şcolar că dispariţia Alexandrei Măceşanu a zguduit atât comunitatea locală, cât şi întreaga ţară. „După cum ştiţi cu toţii, oraşul nostru şi întreaga ţară au fost zguduite în această vară de un eveniment tragic, cutremurător, care ne-a afectat profund. Din păcate, eroina acestui eveniment este eleva liceului nostru, Alexandra Măceşanu, care astăzi ar fi trebuit să fie împreună cu noi, să se bucure de revederea cu colegii şi profesorii, să înceapă clasa a X-a după o vacanţă de neuitat. Astăzi Alexandra este subiect de ştiri, iar pentru noi toţi, cei care am cunoscut-o pe Alexandra, este o elevă respectuoasă, cu bun simţ, talentată, cuminte, o tânără cu multe vise care avea toată viaţa şi are toată viaţa şi ne dorim să îşi îşi croiască alături ne noi, în continuare, un viitor frumos”, a spus directoarea Liceului „Mihai Viteazul” Caracal.

Primarul municipiului Caracal, Liviu Radu, care a mers la deschiderea anului şcolar la un liceu cu profil tehnic din localitate, a susţinut că municipiul este „un oraş normal”, afectat de acţiunile „unui psihopat, nebun”. „Suntem oameni normali, trăim într-un oraş normal, apropo de cele petrecute în ultimele luni şi îmi pare rău că, nu ştiu, un psihopat nebun, a făcut de râs oraşul nostru. Toate lucrurile acestea poate ne dau de gândit pentru ziua de mâine”, a spus primarul Liviu Radu, în discursul de la Liceul Tehnic „Matei Basarab”.

Sursa: agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți