10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

TMK Artrom a oferit gratuit peste 500 de ghiozdane cu rechizite elevilor din judeţ

- Advertisement -

Sute de elevi de la patru unităţi de învăţământ din judeţul Olt au avut parte la începutul anului şcolar de o mare surpriză. Au primit ghiozdane cu rechizite şcolare, acestea fiind oferite gratuit de reprezentanţii unei importante societăţi comerciale de pe platforma industrială a municipiului Slatina.

Este al doilea an în care TMK Artrom Slatina desfăşoară proiectul de responsabilitate socială „O mânuţă şi un ghiozdan, iar la început de an şcolar 2019 – 2020 firma a dăruit peste 500 de ghiozdane complet echipate cu rechizite. De ele se bucură copiii din clasele pregătitoare şi clasele I – IV de la patru şcoli oltene, respectiv cei din comunele Cilieni, Corbu, Grădinile şi Osica de Sus.

„Dorim prin proiectele noastre să ne implicăm activ în zona de educaţie care are o importanță vitală pentru formarea și pregătirea pentru viață a tinerei generaţii. Considerăm că doar investind în tânăra generaţie, comunitatea noastră va reuşi să se dezvolte armonios şi să prospere. Sperăm ca ghiozdanele şi rechizitele alese cu drag de responsabilii proiectelor de sustenabilitate să aducă bucurie celor mici şi să le fie utile”, au transmis reprezentanţii societăţii de pe platforma industrială a Slatinei.

Copiii au fost foarte încântaţi de darurile primite având în vedere că mulţi dintre au primit ghiozdane viu colorate, cu persoanajele lor preferate din filmul de animaţie „Minionii”.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți