13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-a urcat băut la volan şi a intrat cu maşina în gard

- Advertisement -

Un şofer de 26 de ani, din comuna Spineni, a provocat marţi, în jurul orei prânzului, un accident de circulaţie. Tânărul era într-o stare avansată de ebrietate şi a intrat cu autoturismul în gardul de beton al unei locuinţe.

Evenimentul rutier s-a produs pe strada Principală din comuna Tătuleşti, gardul casei fiind distrus, iar maşina avariată.

Potrivit lui Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, şoferul aflat la volan a pierdut controlul direcţiei de mers şi era şi sub influenţa alcoolului. „Un tânăr de 26 de ani, din Spineni, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul din beton al unei case. În urma impactului, bărbatul, aflat singur în autoturism, a fost rănit şi a ajuns la Spitalul Slatina pentru îngrijiri medicale, fără a necesita însă internarea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 1,13 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat reprezentantul IPJ.

Sursa citată a adăugat că pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți