10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăra care avea nevoie de sânge a fost operată

- Advertisement -

Pacienta internată pe Secţia Chirurgie Ortopedică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina şi avea nevoie de sânge a putut fi operată săptămâna aceasta. Potrivit reprezentanţilor Centrului de Transfuzii Sanguine Slatina, au fost mai multe persoane care au donat sânge pentru acest caz, femeia care deja suferise opt intervenţii chirurgicale până acum având nevoie de Grupa A 2 – RH pozitiv.

Aşa cum s-a întâmplat şi în cazul apelului făcut pentru ca slătinenii, şi numai, să sară în ajutor pacientei de la unitatea medicală pentru a dona sânge, familia a ţinut să mulţumească oficial pe un grup de socializare de pe Facebook celor care au făcut acest lucru. „Mulțumim mult celor care ați donat sânge pentru sora mea! A fost operată ieri (marţi n.r.) şi acum este binişor! Doamne ajută să fie bine să nu mai fie nevoie de altă intervenție chirurgicală. Dumnezeu să vă ajute în tot ce vă doriţi şi multă sănătate! Încă odată vă mulţumim din suflet pentru ajutor!”, este mesajul transmis de familie.

Familia a fost cea care săptămâna trecută apela la ajutorul donatorilor de sânge pentru a o ajuta şi salva pe femeia internată în Spitalul Slatina. „Bună ziua ! Vă rog din suflet sa mă ajutați pentru a-mi salva sora. E nevoie urgent de sânge Grupa A 2. Se află într-o situație delicată avânt opt operații efectuate până în prezent. Pentru o intervenție chirurgicală… are nevoie urgent de cantități însemnate de sânge Grupa A 2 – RH pozitiv. Cei care doresc să ne ajute sunt rugați să se prezinte la centrul de donații din zona Policlinica Veche în fiecare zi, începând cu ora 09:00 până la ora 17:00. Pentru doamna Iacob Niculina, nr. tel. 0749/477.575, etaj 3, salon 4, Chirurgie Ortopedică – Spitalul Județean Slatina. Se poate dona şi în alte localităţi, dar specificat pentru cine donaţi. Vă mulţumesc mult!”, a fost apelul făcut de familia pacientei.

La nivelul spitalelor din judeţul Olt este în continuare deficit de sânge, spune doctorul Ramona Lesnic, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Slatina. Aceasta a dorit să facă un apel la persoanele cu Grupa 0 şi Grupa A pentru a dona sânge atât de necesar pentru pacienţii care sunt bolnavi şi internaţi în unităţile medicale oltene.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți