Doi bunici şi cei patru nepoţi au nevoie de ajutor. Au rămas sub cerul liber în urma unui incendiu

Şase persoane, doi adulţi şi cei patru nepoţi minori pe care îi cresc, din oraşul Balş, au rămas în urmă cu două zile sub cerul liber, după ce locuinţa lor a fost distrusă în urma unui incendiu puternic care a izbucnit de la un scurtcircuit electric produs la un cablu. Pentru a veni în sprijinul lor, Primăria Balş le-a oferit un ajutor de urgenţă, însă şi materiale de construcţii, semenii care vor să urmeze exemplul autorităţilor locale putând să o facă şi ei.

Acoperişul locuinţei a fost distrus de flăcări pe o suprafaţă de aproximativ 170 de metri pătraţi, iar bunurile depozitate în pod s-au făcut şi ele scrum. Afectate au fost şi unele camere, în care abia dacă se mai poate locui.

Bălşeanul Andrei Munca de 66 de ani şi cei dragi ai lui care locuiau în casă au acum nevoie de ajutor. Primăria Balş i-a sprijinit deja oferindu-le un ajutor de urgenţă de 1.500 de lei, dar şi materiale de construcţii pentru a repara daunele provocate de incendiu, iar autorităţile locale spun că ajutorul lor nu se va opri aici. Semenii sunt îndemnaţi să facă acelaşi lucru.  

„După un incendiu care a avut loc zilele trecute din cauza unui scurtcircuit la reţeaua electrică, bălşeanul Andrei Munca (66 de ani) a rămas, la propriu, fără un acoperiş deasupra capului, iar casa i-a fost afectată grav. Alături de el trăiesc soţia şi cei patru nepoti pe care îi are în grijă. Ştefania are doar 2 ani jumătate, iar fraţii ei au între 7 şi 13 ani. Primăria oraşului Balş îi acordă un ajutor de urgenţă pentru astfel de cazuri şi acesta deja a primit o parte din materialele de construcţie cu care să înceapă să refacă pierderile suferite. Dacă vreţi să îl ajutaţi şi dumneavoastră pe Andrei Munca, o puteţi face direct la adresa din Balş, strada Salcâmilor, nr. 24 A”, au transmis reprezentanţii administraţiei locale.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<