2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se pensionează unul dintre adjuncţii IPJ Olt

- Advertisement -

A trecut mai puţin de o lună şi jumătate de când a fost numit adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, iar acum iese la pensie. Comisarul şef Laurenţiu Neţoiu, cel care era adjunct pe linie de investigaţii criminale şi economice, este ofiţerul care a solicitat să treacă în rezervă cu drept de pensie, iar acest lucru urmând să se întâmple, cel mai probabil, în zilele următoare.

Comisarul şef Neţoiu, cel care ocupa postul de şef al Serviciului de Investigaţii criminale din cadrul IPJ Olt, a fost numit adjunct la sfârşitul lunii iulie, la doar câteva zile după ce întreaga conducere a inspectoratului de la acea vreme a fost demisă ca urmare a modului în care a fost gestionat cazul de la Caracal.

Ofiţerul i-a luat locul poliţistului Nicolae Alexe, cel care era atunci adjunct pe linie de investigaţii criminale şi economice.

În urma pensionării comisarului şef Laurenţiu Neţoiu, această funcţie de adjunct rămâne deocamdată vacantă, şefia IPJ fiind asigurată în continuare de comisarul şef Vasile Armaşu, fost şef al Direcţiei Ordine Publică a Poliţiei Române – inspector şef, şi comisarul şef Cătălin Comănceanu, fost şef al Poliţiei municipiului Drăgăşani, judeţul Vâlcea – adjunct pe linie de ordine publică şi rutieră, care este originar din Slatina. După demiterile în urma cazului Caracal, primul l-a înlocuit la comanda inspectoratului pe comisarul şef Cristian Voiculescu, iar cel de-al doilea ofiţer i-a luat locul comisarului şef Ionuţ Sîrbu, care era adjunct la acea dată.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți