4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Secretomania numirii noului şef al Poliţiei Olt

- Advertisement -

Se produc schimbări la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, după anunţarea neaşteptată a ieşirii la pensie a comisarului şef Laurenţiu Neţoiu, adjunct pe linie de investigaţii criminale şi economice, şi inspectorul şef urmând să fie schimbat. Însă, numele celui care va fi numit este ţinut deocamdată la secret, oficial reprezentanţi din cadrul inspectoratului anunţând că este vorba doar de un poliţist de la IPJ Argeş.

În prezent, la comanda IPJ Olt este comisarul şef Vasile Armaşu, fostul şef al Direcţiei Ordine Publică din cadrul IGPR, împuternicit pe funcţie în urma demiterilor care au avut loc la nivelul instituţiei ca urmare a cazului Caracal. Acesta ar urma să nu mai fie inspector şef al Poliţiei Olt de săptămână viitoare şi în locul său ar fi numit un ofiţer de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Argeş. Oficial, atât au putut preciza reprezentanţi ai IPJ Olt, fără a da însă vreun nume.

Potrivit unor surse ar fi vorba de comisarul şef Alin Stan, şeful Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, fost adjunct al Poliţiei Mioveni. Însă, sunt zvonuri că acesta ar fi urmat să fie numit într-o funcţie de adjunct la IPJ Vâlcea, iar inspector şef la IPJ Olt să fie împuternicit comisarul şef Eduard Bâlă, şef al Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, cel care pentru un an, în perioada septembrie 2016 – septembrie 2017, a fost adjunct al IPJ Olt pe linie de investigaţii criminale şi economice. Acum, rămâne să vedem săptămâna viitoare care dintre cei doi ofiţeri de poliţie va fi numit oficial în funcţia de inspector şef la Poliţia Olt, însă pe surse se pare că Alin Stan de la Arme ar fi cel ce va fi împuternicit comandant pentru următoarele şase luni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți