17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Incendiu devastator la Brebeni

- Advertisement -

Mai multe adăposturi pentru animale, furaje și material lemnos s-au făcut scrum în satul Teiuș, comuna Brebeni, după ce vegetația uscată din apropiere a fost cuprinsă de flăcări. Un cetățean a vrut să-și igienizeze terenul dând foc vegetației, incendiul fiind lăsat nesupravegheat și extinzându-se la două proprietăți învecinate.

Pompierii Detașamentului Slatina au fost solicitați să intervină la fața locului, aceștia deplasându-se în zonă cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

„În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta la două adăposturi pentru animale, trei țarcuri de oi, furaje și material lemnos. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ trei ore. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Cauza probabilă a incendiului a fost un foc deschis în spații deschise, lăsat nesupravegheat. Potrivit unor surse locale, un cetățean a vrut să igienizeze un teren dând foc, iar acesta s-a extins la alte două proprietăți.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți