14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

O nouă comedie pe scena Centrului Cultural Slatina

- Advertisement -

Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina găzduieşte în următoarele zile evenimente din cadrul celei de-a 25-a ediţii a Festivalului de Umor „Oltenii şi… restu’ lumii”, iar la începutul săptămânii viitoare este programată o nouă piesă de teatru de comedie. Este vorba de spectacolul „Terapie în 3” în care vor juca actorii Oleg Apostol, Maria Radu şi Luminţa Bucur şi va fi pus în scenă luni, 23 septembrie, cu începere de la ora 19:00.

„«Terapie în 3» este un spectacol în care descoperim cum orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de… trei și de o rețetă anume a succesului. Se ia o soţie nefericită, un soț nehotărât și un psiholog nonconformist. Soțul se curăță de mamă, se toacă mărunt, se condimentează, se pudrează, dar mai ales se ține bine la păstrare sub papuc. Soția se ia cu binișorul, se frământă bine, se dospește, se frăgezește până capătă o consistență docilă. Se ia căsnicia, se întinde până la refuz, se asezonează cu o aventură, două, după gust, se reglează, se testează bine limitele, se încinge, se răcește și se aduce la o temperatură constantă. Se introduce la cuptor, se ține minim opt ani. Cu ajutorul unui psihoterapeut, ea se leagă sau se dezleagă. Poftiți, serviți!”, este prezentarea făcută de reprezentanţii Centrului Cultural Slatina piesei de comedie.

Pentru acest spectacol, biletele au fost puse deja în vânzare şi se pot achiziționa de la casieria instituţiei culturale, prețul unui bilet fiind de 30 de lei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți