14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Prietenul lui Noajă Junior, arestat pentru ultraj. A lovit un poliţist şi un jandarm

- Advertisement -

Vasile Pădureţu, nimeni altul decât prietenul lui Bogdan Noajă, fiul procurorului Ştefan Noajă, pensionat anul trecut, a fost arestat săptămâna trecută pentru ultraj, după ce a lovit un poliţist şi un jandarm.

Tânărul de 26 de ani, din Slatina, certat şi el cu legea, la fel ca şi amicul său acesta fiind condamnat pentru trafic de droguri, era unul dintre tinerii care au fost reclamaţi că tulbură ordinea şi liniştea publică pe o stradă din centrul urbei. La faţa locului au intervenit un poliţist şi jandarm, iar Pădureţu, cunoscut şi ca fiind un consumator de substanţe interzise, a devenit agresiv şi i-a lovit, oamenii legii fiind nevoiţi să-l încătuşeze.

„În dimineaţa zilei de 11 septembrie 2019, în jurul orei 04:50, polițiștii din cadrul Poliției Slatina au fost sesizaţi despre faptul că mai mulți tineri tulbură ordinea şi linistea publică pe strada A. I. Cuza din municipiu, la faţa locului deplasându-se o patrulă formată dintr-un polițist și un jandarm. Dintre persoanele identificate la faţa locului, un bărbat de 26 de ani, din localitate, s-a manifestat agresiv lovind atât polițistul, cât și jandarmul, fiind necesară încătuşarea acestuia”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Prietenul lui Noajă Junior a fost reţinut în aceeaşi zi pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârșirea a două infracțiuni de ultraj, iar ziua următoare magistraţii Judecătoriei Slatina au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Însă, decizia instanţei de judecată nu a fost definitivă şi a fost contestată de Vasile Pădureţu, contestaţia urmând a fi judecată zilele acestea de o instanţă superioară.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți