22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Bărbat mort într-un incendiu, la Făgeţelu

- Advertisement -

Un bătrân de 77 de ani, din comuna Făgeţelu, a murit ars de viu, după ce un incendiu a izbucnit la vegetaţie uscată şi la o anexă gospodărească, acesta prezentând pericol de propagare la pădure și locuințele din zonă.

Totul a fost cuprins de flăcări puţin după ora prânzului, la faţa locului acţionând echipaje de pompieri de la ISU Olt şi Argeş, cu sprijinul Serviciilor Voluntare Voluntar pentru Situații de Urgență Făgețelu și Spineni. S-a intervenit cu patru autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, o autospecială pentru primă intervenție și un buldoexcavator.

„În momentul sosirii primelor echipaje, incendiul se manifesta la aproximativ șase hectare de vegetație uscată și la o anexă gospodărească, cu suprafața de aproximativ 15 metri pătrați. În urma incendiului a rezultat o persoană decedată, un bărbat, în vârstă de 77 de ani, proprietarul uneia dintre gospodăriile la care se manifesta incendiul, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au a acționat aproximativ două ore și jumătate”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Flăcările au mistuit în calea lor o anexă gospodărească și materialele combustibile depozitate în aceasta și aproximativ șase hectare de vegetație uscată, pompierii reuşind să limiteze propagarea focului la pădure și la locuințele aflate în zonă. Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit în urma propagării de la un incendiu de vegetație uscată.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți