9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Evenimentul cultural „Arte & Tradiţii Româneşti” în Parcul Tineretului din Slatina

- Advertisement -

Înainte de a găzdui cea de-a 25-a ediţie a Festivalului de Umor „Oltenii şi… restu’ lumii” din acest sfârşit de săptămână, Parcul Tinereului din Slatina va fi în zilele de miercuri şi joi locul de desfăşurare a celei de-a şasea ediţii a Festivalului Concurs Naţional „Arte & Tradiţii Româneşti”, organizat de Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Olt, Consiliul Judeţean Olt şi Primăria municipiului Slatina.

FOrganizatorii anunţă că vor fi două zile cu animaţii susţinute de actori cu păpuşi, o piesă de teatru de păpişi pentru copii şi tineri pusă în scenă de actori ai Teatrului „Colibri” din Craiova şi concursul propriu-zis desfăşurat la următoarele secţiuni: muzică uşoară, dans modern, canto popular, instrumente populare (solişti), grup vocal, grup instrumental şi dans popular.

Fiecare seară a Festivalului „Arte & Tradiţii Populare” se va încheia cu câte un spectacol. Dacă miercuri, de la ora 21:00, va fi un spectacol de varietăţi, dansuri, fachiri şi DJ al trupei Events din Craiova, joi seara, de la ora 20:30, tarafurile invitate în festival vor susţine un spectacol artistic, invitat special fiind solista Diana Călinescu de la „Doina Argeşului”.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți