18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

„Oltenii & Restu’ lumii” deschide granițele umorului, la Slatina

- Advertisement -

Slatina se pregătește de festival. O ediție jubiliară a festivalului „Oltenii & Restu’ lumii” are loc în week-end, la Slatina. Vama oltenească, pașaportul de oltean și vestitul praz, alături de bancurile și muzica bună, vor fi nelipsite, au anunțat marţi reprezentanții Primăriei Slatina. Personalitatea de anul acesta este actorul Silviu Biriș.

De vineri, Slatina își deschide granițele pentru o nouă ediție a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”. Vor fi trei zile de umor și veselie, pe parcursul cărora slătinenii, dar și oaspeții lor, se vor distra de minune, promit organizatorii.

Vineri, sâmbătă și duminică în Parcul Tineretului vor fi organizate concerte în aer liber, artiști renumiți fiind invitați să facă spectacol pentru slătineni. „Între 20 și 22 septembrie vom avea Festivalul «Oltenii & Restu’ lumii», ediția XXV, ediție jubiliară. Este un festival tradițional. Ca în fiecare an, începem de vineri, de la ora 11:00, cu vama oltenească, cu pașapoartele de oltean, cu bine cunoscutul praz și vom continua până duminică seara. Personalitatea festivalului va fi actorul Silviu Biriș. Vom avea concursuri de bancuri și  glume, distracție, voie bună. Așadar, dragi slătineni, vă așteptăm de vineri, de la ora 12:00, în Parcul Tineretului, să petrecem împreună. Vineri seara avem Doina Oltului și Zorina Bălan, sâmbătă seara trupa Balkano și Stelu Enache și formația Greek4U, iar duminică Ovidiu Lipan Țăndărică și Aurelian Temișan cu formația lui”, a declarat Emil Moț.

Primarul Slatinei, Emil Moț, îi invită pe toți slătinenii să ia parte la toate manifestările organizate pentru ei în noul parc.

Sceneta de deschidere a festivalului, programată vineri la ora 11:00, la Podul Olt, îi are ca protagoniști pe celebrii actori Toma Cuzin și Liliana Mocanu, care joacă rolurile lui Firicel și al soției sale, în serialul Las Fierbinți.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți