Poliţiştii olteni, acţiune în gările din judeţ

Poliţiştii din Olt s-au alăturat acţiunii „Clean stations”, desfăşurată miercui dimineaţa la nivel naţional de Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi. Acţiunea a avut loc în gările din judeţ, cu scopul de a preveni și combate faptele ilegale comise în zona acestora.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că peste 40 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică au desfășurat controale în zona stațiilor CFR din judeţ pe parcursul a patru ore.

„S-a avut în vedere depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale”, a spus reprezentantul IPJ.

Pe lângă poliţişti, în activităţile derulate în cadrul acţiunii „Clean stations” au fost angrenați și jandarmi, polițiști locali, dar și colegi ai acestora de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Cătălin FIRCOIU

Un comentariu la „Poliţiştii olteni, acţiune în gările din judeţ

  • Am circulat cu trenul IR pe ruta Craiova- București și invers! Doamne nu cred că suntem în 2019!!! Vagoane vechi și tapițeria vai de mama ei, cu etaj unde oameni în vârstă cu bagaje trebuiau să urce la etaj, femei cu copii, oameni bolnavi!!! Trenul groazei fără compartimentare și aer condiționat! 2 Vagoane la atâția călători!!! Oare ne mai facem bine? Ce părere are domnul Ministru și conducerea C.F.R???

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<