10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Oltenii pot pleca din nou la tratament. Aproape 200 de bilete la băi pentru ei

- Advertisement -

Este disponibilă a 14-a serie de bilete de tratament din acest an, iar pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii din judeţul Olt pot alege dintr-o gamă variată de oferte, putând să petreacă un sejur de 16 zile atât în staţiuni balneare din zonele montane, cât şi în cele de pe litoralul Mării Negre. Sunt aproximativ 200 de bilete la băi pentru ei, cele mai multe fiind disponibile în staţiunile Olăneşti şi Govora.

Lista care cuprinde în total nu mai puţin de 199 de bilete este deja afişată la sediul Casei Judeţene de Pensii Olt şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro, oltenii putân intra în posesia lor începând de luni.

Biletele de tratament sunt disponibile în unităţile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2019, dar şi în unitățile hoteliere ale societăţii TBRCM SA. Data de plecare în stațiunele de la munte sau de la mare este în perioada 6 – 10 octombrie, acestea fiind repartizate astfel: zece în Amara, cinci în Bala, şase în Buziaș, 17 în Căciulata, 16 în Călimăneşti, 18 în Covasna, şase în Eforie Nord, zece în Felix, 31 în Govora, 11 în Herculane, nouă în Mangalia, 48 în Olăneşti, opt în Pucioasa, două în Sinaia şi două în Tuşnad. În perioada sejurului, beneficiarii biletelor la băi au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear. 

Potrivit reprezentanţilor Casei de Pensii Olt, persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul instituţiei în zilele 23, 25 septembrie şi 1 octombrie. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa pe 1 octombrie și se vor vinde ziua următoare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți