10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Oraşul Scorniceşti este în sărbătoare

- Advertisement -

Este sărbătoare mare la sfârşitul acestei săptămâni în Scorniceşti. „Sărbătoarea Pâinii” a ajuns la cea de-a 25-a ediţie, iar anul acesta edilul Ion Prioteasa şi echipa sa din primărie au pregătit mai multe surprize muzicale pentru cetăţenii din oraş, dar şi pentru cei din localităţile învecinate. Cuplurile de aur sunt şi ele puse la loc de cinste, acestea fiind premiate de autorităţile locale.

„Sărbătoare Pâinii” este vineri, 20 septembrie, pe scena amenajată în centrul oraşului Scorniceşti urmând să evolueze, cu începere de la ora 17:00, mai multe ansambluri folclorice din judeţ, dar şi artişti consacraţi ai muzicii populare şi uşoare româneşti.

Susţin spectacole artistice ansamblurile „Căluşul” din Scorniceşti, „Zestrea Poboranilor” din Poboru şi „Mlădiţele Oltului”, iar în recital vor fi îndrăgiţii interpreţi de muzică populară Mariana Căpitănescu, Delia Barbu, Gabriel Zăvoianu, Marian Medregoniu şi Cristian Bănăţeanu. De asemenea, într-un concert exploziv va fi şi Sylvia, artista care colaborează cu DJ Rynno. Prezentator şi producător al evenimentului, ce se va încheia târziu cu un superb foc de artificii, este Nelu Şerban.

Scorniceştii nu vor avea parte doar de surprizele muzicale şi focul de artificii. Primarul Ion Prioteasa va acorda şi anul acesta distincţii cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie în ultimul an. Sunt 14 perechi cărora autorităţile locale le vor înmâna premii în bani, diplome şi buchete de flori.

Cătălin FIRCOIU     

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți