20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Un tânăr din Slatina, vedetă la Vocea României

- Advertisement -

Un slătinean a reușit să cucerească vineri seara juriul la „Vocea României”, cu o prestație excepțională. Gabriel Bîscoveanu a întors, cu piesa „In my blood”, trei scaune. Primul care s-a întors a fost Smiley, apoi Horia Brenciu şi Irina Rimes. 

„Bravo, mă, eşti bun! Bravo, felicitări!”, i-a spus Smiley. „Am venit pentru că am fost îndemnat de fosta mea prietenă”, a spus emoționat Gabriel, atunci când Smiley l-a întrebat de ce a venit la Vocea României. Deşi Brenciu și Irina Rimes au încercat să-l convingă să-i aleagă ca antrenori, Gabriel l-a ales pe Smiley.

Tânărul cu voce de aur este din Slatina. Tatăl său, Alexandru Bîscoveanu, este directorul Școlii Gimnaziale „George Poboran” din Slatina, iar mama sa, Mihaela Bîscoveanu, este directorul adjunct al Direcției de Asistență Socială Slatina.

Până acum, vocea și interpretările lui Gabriel au fost apreciate de mulți oameni de cultură din Slatina, tânărul artist fiind invitat de onoare la versinaje ale unor expoziţii, dar și la alte evenimente culturale din oraș.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți