5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Băuţi şi fără permis la volan

- Advertisement -

Patru conducători auto s-au ales cu dosar penal după ce, în weekend, poliţiştii rutieri i-au depistat cu nereguli în trafic. Doi dintre ei s-au urcat la volan după ce au consumat în exces băuturi alcoolice, iar ceilalţi doi au fost prinşi în trafic fără a avea permis.

Un slătinean şi un bărbat din comuna Teslui sunt cercetaţi penal de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului. Bărbatul de 49 de ani, din Slatina, conducea autoturismul având o concentraţie de 0,85 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Celălalt şofer, în vârstă de 58 de ani, din Teslui, a fost oprit în trafic pe Drumul Naţional 64, în comuna Strejeşti, şi a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,05 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.   

Poliţiştii rutieri au depistat în weekend şi doi bărbaţi care conduceau autoturisme fără a avea acest drept. Unul dintre ei, de 45 de ani, din municipiul Slatina, a fost prins de poliţiştii rutieri din localitate în timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Teodoroiu, fără a deţine permis auto. Şi poliţiştii din oraşul Corabia au depistat pe strada Cuza Vodă, din localitate, un corăbian de 37 de ani, care conducea un autoturism deşi avea permisul de conducere reținut și dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Oamenii legii au întocmit dosare penale pe numele celor doi conducători auto, aceştia fiind acuzaţi de săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți