11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bursa de joburi pentru absolvenţi, la mijlocul lunii octombrie

- Advertisement -

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt a început pregătirile pentru organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți şi îi aşteaptă pe angajatorii din judeţ să vină cu cât mai multe oferte de joburi în diverse domenii de activitate. Evenimentul este programat a se desfăşura la mijlocul lunii octombrie.  

Municipiile Slatina şi Caracal sunt localităţile în care va avea loc bursa, pe 18 octombrie, scopul acesteia fiind facilitarea accesului absolvenților la joburile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Bursa de luna viitoare reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung, spun reprezentanţii AJOFM. Pe lângă tineri absolvenţi, la eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Acţiunea de contactare a angajatorilor din judeţ în vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanţilor la bursă, a fost deja demarată de agenţie. „Agenții economici din Olt care doresc să participe la această acțiune se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, la sediul acesteia din Slatina, strada Prelungirea Crișan, nr. 2, (telefon 0249/438.595, e-mail ajofm@ot.anofm.ro) sau la sediile punctelor de lucru ale acesteia din judeţ, datele de contact ale acestora fiind disponibile pe pagina www.anofm.ro la secțiunea dedicată AJOFM Olt/Contact/Contact Agenţii locale”, se arată într-un comuncat remis de instituţie.

Bursa de joburi pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți