Tânăr suspectat de furt, cercetat în libertate

Un tânăr de 19 ani, din comuna Teslui, este cercetat în libertate pentru furt, după ce a fost identificat de poliţişti ca fiind persoana care ar fi prădat un bărbat, din comuna Grădinari, de sume mari de bani şi bijuterii.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, l-au prins pe suspectul care ar fi comis furtul, iar acesta ar fi sustras din locuinţa păgubitului 50.000 de lei, 40.000 de euro şi un lănţişor din aur, de 15 grame. Cei doi se cunoşteau, faptele fiind comise de hoţ la începutul anului, pe parcursul a patru luni.  

„La data de 6 mai, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Grădinari au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Grădinari, județul Olt, cu privire la faptul că în perioada februarie – mai, persoane necunoscute i-au sustras din locuință 50.000 de lei, 40.000 de euro și un lănțișor din aur, în greutate de 15 grame. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, a reieșit faptul că un tânăr, de 19 ani, din comuna Teslui, care se cunoștea cu bărbatul respectiv (îl ajuta pe acesta la muncă prin gospodărie n.r.), ar fi sustras din locuința respectivele sume de bani şi bijuteriile”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, pentru a stabili întreaga activitate infracțională a tânărului bănui, care este în stare de libertate.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<