10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

ANM anunţă ploi până spre sfârşitul săptămânii

- Advertisement -

După ce am avut parte de un început de toamnă cu vreme blândă, meteorologii au anunţat că de miercuri se schimbă foaia, iar până spre sfârşitul acestei săptămâni vor fi ploi care vor afecta întreaga ţară.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologică (ANM), întreaga ţară se află sub o informare meteorologică, care este în vigoare de miercuri seara, la ora 18:00, şi până vineri dimineaţa, la ora 09:00. Fenomenele anunţate sunt ploi în general moderate cantitativ.  

„În cursul serii și al nopții de miercuri spre joi (25 spre 26 septembrie), ploile se vor semnala îndeosebi în jumătatea de nord a teritoriului, pe parcursul zilei de joi (26 septembrie) va ploua în toate regiunile, apoi în special în sud-est, est și în zonele montane. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar în sudul și în estul țării trecător vor fi însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși local 15 – 20 l/mp, iar în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și zona Carpaților Orientali 30 – 40 l/mp”, transmit meteorologii.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți