12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Dispariţie la Caracal. Un tânăr a plecat voluntar din internatul liceului unde învăţa

- Advertisement -

Continuă să dispară tineri în municipiul Caracal. După cazul foarte mediatizat al adolescenteleor Alexandra şi Luiza, joi dimineaţa, un tânăr de 16 ani, din comuna Scărişoara, elev al Liceului Teoretic „Ioniţă Asan” din municipiul Caracal, a plecat din internatul unităţii de învăţământ şi nu s-a mai întors.

Naidin Denis Bernando a plecat voluntar din internatul liceului în care învăţa spre o destinaţie necunoscută. Potrivit unor surse, acesta ar fi luat un taxi şi ar fi plecat spre municipiul Slatina.

Dispariţia tânărului a fost făcută de tatăl său. „Astăzi (joi n.r.), un bărbat de 43 de ani, din comuna Scărișoara, a sesizat faptul că fiul său, Naidin Denis Bernando, de 16 ani, a plecat voluntar din internatul liceului («Ioniţă Asan») din municipiul Caracal, unde era elev, către o destinație necunoscută. Din primele verificări, se pare că la data de 26 septembrie, în jurul orei 07:20, minorul a strâns hainele pe care le avea într-un troler albastru și a plecat din incinta internatului”, spun poliţiştii din Olt.

Semnalmentele adolescentului de 16 ani sunt: 1,70 metri înălțime, păr blond, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică. În momentul plecării din internatul unităţii şcolare, acesta purta blugi bleumarin, hanorac culoare verde și pantofi sport albi, având asupra sa trolerul respectiv.

Polițiștii au început să-l caute pe tânărul dispărut, persoanele care pot furniza orice informații despre acesta fiind rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul de urgență 112.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți