11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

PNL, atac la adresa puterii, prin vocea lui Gigel Știrbu

- Advertisement -

Deputatul liberal Gigel Știrbu a susținut joi o conferință de presă la sediul partidului. El a vorbit despre moțiunea de cenzură a Opoziției și respingerea candidaturii Rovanei Plumb pentru funcția de comisar european, dar a criticat și anumite decizii luate la nivel local de PSD.

Gigel Știrbu a fost joi portavocea PNL Olt, în cadrul unei conferințe pe care a susținut-o singur la partid. Discursul său împotriva Puterii s-a axat în special pe teme de interes național, cu referire la eșecul PSD de respingere a candidaturii Rovanei Plumb la postul de comisar european.

Știrbu a mai vorbit și despre moțiunea de cenzură pregătită în acest moment de Opoziție. În opinia sa, ceea ce s-a întâmplat aduce o gravă atingere imaginii României, iar răspunderea îi aparține premierului Viorica Dăncilă. El i-a cerut Viorică Dăncilă să se grăbească să facă o altă nominalizare, dar să se consulte înainte.

Liderul liberal a anunțat joi că moțiunea de cenzură a fost semnată de 237 de aleși, număr suficient pentru ca Guvernul Dăncilă să „pice”. În opinia lui Știrbu, de la mijlocul lunii viitoare, România va avea un alt guvern.

Deputatul liberal a mai vorbit și despre concedierea ilegală, spune el, a administratorului public de la Primăria Scornicești, Emanuel Oproiu, și a precizat că va sesiza Prefecturii Olt ilegalitatea. El a mai tras un semnal de alarmă în legătură cu lipsa cornului și laptelui din școlile oltene, din cauza unei licitații întârziate. De asemenea, lipsa spațiilor de parcare după construcția mall-ului din Slatina a fost un alt aspect criticat de liberalul oltean.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți