3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Şeful Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Olt, în concediu medical. El a fost audiat ca martor în „cazul Caracal”

- Advertisement -

Şeful Serviciului de Permise Auto şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, Florin Hoară, audiat joi ca martor în „cazul Caracal”, se află în concediu medical după ce anterior a fost pentru trei zile în concediu de odihnă, a confirmat prefectul Angela Nicolae, care a ţinut să precizeze că nu are informaţii ca Hoară să fie acuzat de vreo faptă penală.

„Am ştiut despre ce este vorba, organele de cercetare îşi fac datoria, (Florin Hoară n.r.) a fost audiat ca martor şi nu am cunoştinţă că ar fi săvârşit vreo faptă penală sau că ar fi acuzat de vreo faptă penală”, a declarat vineri, pentru AGERPRES, prefectul Angela Nicolae, referitor la audierea şefului Serviciului Permise Auto şi Înmatriculări în „Cazul Caracal”.

Angela Nicolae a adăugat că nu are nemulţumiri privind activitatea şefului Serviciului Permise Auto şi Înmatriculări despre care a spus că este „un profesionist”

„Vreau să punctez că sub conducerea dumnealui Serviciul ( n.r.de Permise şi Înmatriculări Auto) merge foarte bine, nu avem nemulţumiri, scandaluri, se fac programări de pe o zi pe alta, este un profesionist, competent”, a menţionat prefectul.

Florin Hoară se va afla şi săptămâna viitoare în concediu medical, el înştiinţând Instituţia Prefectului Olt despre acest lucru, a mai confirmat Angela Nicolae.

Între Gheorghe Dincă, inculpat pentru omor în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, şi Florin Hoară, şeful Serviciului Permise Auto şi Înmatriculări Vehicule Olt, care este din Caracal, ar fi fost 31 de apeluri telefonice, anterioare momentului dispariţiei Alexandrei Măceşanu.

Sursa: agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți