6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Piese de teatru comice pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”

- Advertisement -

Două piese de teatru de comedie se vor juca luna aceasta pe scena sălii de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din municipiul Slatina, protagonişti fiind mari actori ai teatrului românesc. „Iubirea e un lucru foarte mare” şi „Cum se face” sunt spectacolele comice în care vor juca actori precum Adina Maria Stoica, Daniel Hara, Marius Gîlea, Octavian Strunilă, Andreea Mateiu, Paula Chirilă, Alexandru Conovaru sau Paul Ipate.

„Iubirea e un lucru foarte mare”, în regia lui Marius Gîlea şi în interpretarea actorilor Adina-Maria Stoica, Daniel Hara și Marius Gîlea, se va juca la Slatina pe 10 octombrie, cu începere de la ora 19:00, evenimentul cultural fiind organizat de Primăria Slatina și Asociația Culturală Center Inter Art. Biletele pentru piesa de teatru se pun în vânzare începând de vineri, 4 octombrie, ora 15:00, la casa de bilete a Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, preţul unui bilet fiind de 12,50 lei.

„Doi tineri nerăbdători: El – tipul practic, atent la detalii, mai ales la cele inutile, care costă, romantic şi nu prea, băiat de casă şi nu prea. Ea – entuziastă până în vârful degetelor, ascultătoare, gospodină şi nu prea, iertătoare şi nu prea. Se întâlnesc în gara de la Medgidia şi, cu viteza luminii, îşi pun la cale viitorul. Dacă nu crezi că iubirea e un lucru foarte mare, atunci te aşteptăm la o oră şi 15 minute de umor de bună calitate, marca Ion Băieşu. O comedie plină de situații folclorice, alături de trei tineri actori talentaţi, te aşteaptă cu drag la un spectacol care te va face să uiţi de problemele cotidiene”, este invitaţia organizatorilor la piesa de teatru.

Spectacolul comic „Cum se face”, scris şi regizat de actorul Octavian Strunilă, se va juca la Centrul Cultural Slatina pe 23 octombrie, de la ora 19:00. „Când cinci actori buni se adună, iese o comedie pe cinste! Spectacolul este o super comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vizavi de cariera pe care ne-o alegem în viață”, spun reprezentanţii instituţiei culturale care va găzdui piesa de teatru.

Pe lângă Octavian Strunilă, în distribuția spectacolului îi regăsim şi pe actorii Andreea Mateiu, Paula Chirilă, Alexandru Conovaru și Paul Ipate. Biletele au fost puse în vânzare de o săptămână la casieria Centrului „Eugen Ionescu”, însă se găsesc şi online pe site-ul www.iabilet.ro, prețul unui bilet fiind de 50 lei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți