Podul de la Găneasa, inspectat înainte de recepția finală

Conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova a efectuat la începutul săptămânii ultima vizită în teren la podul construit peste pârâul Valea Negrișoara, de la Găneasa. Nu au fost descoperite neconformități, iar în curând va fi efectuată recepția finală.

Podul a fost construit cu bani de la bugetul de  stat, în localitatea Găneasa, peste pârâul Valea Negrișoara, unde podul vechi a fost avariat în urma precipitațiilor din anul 2017.

„Directorul general regional al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, a participat astăzi (luni n.r.) pe DN 64, km 35+900, pod peste Negrișoara, la inspecția lucrărilor în vederea convocării comisiei de recepție la terminarea lucrărilor. Reamintim faptul că podul vechi a fost demolat, din cauza degradărilor care puneau în pericol participanții la trafic, și a fost construit un pod nou. În urma inspecției nu au fost constatate probleme care să întârzie convocarea comisiei”, au anunțat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri Craiova.

Până la darea în folosință a noului pod, mașinile mici vor circula în continuare pe „breteaua” de ocolire indicată de cei de la Drumuri Naționale, iar mașinile de mare tonaj au ca unică variantă DJ 677, prin Salcia.

Simona Vârban

3 comentarii la „Podul de la Găneasa, inspectat înainte de recepția finală

 • Nesimțire la cote maxime. Doi ani sa faci un podulet de cativa metri la șes! În alte tari în 2 ani se construia o autostrada peste un fluviu!

  Răspunde
  • Tot pe aceiasi tema… turcii au costruit in 5 ani EURO ASIA TUNEL , la 106 m sub fundul marii, cu o lungime de ~ 15 km – o adevarata capodopera inginereasca.
   Noi, in Romania, in 2 ani construim un podulet de 10m lungime si il prezentam ca pe nu stiu ce mare succes tehnologic. Clar ca va fi inaugurat de mai marii locului cu surle si trambite ! Daca un podulet de 10 m l-am construit in 2 ani, ce draqu ne mai mira ca in 30 n-am putut construi o autostrada ? In ritmul asta o sa construim o autostrada Constanta – Timisoara prin anul 2190 toamna

   Răspunde
 • Asta nu e nimic stați ca trebuie sa il închidă pe cel de peste OLT ,o 100 de ani le trebuie,rușine ca plătim atatea rovigniete si accize

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<