14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Şase răniţi, dintre care doi copii, în urma unui accident produs la Valea Mare

- Advertisement -

Şase persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs, marţi dimineaţă, pe Drumul Judeţean 653, în satul Recea al comunei Valea Mare. Două autoturisme s-au izbit violent, iar în urma impactului ambele au ajuns pe un câmp de la marginea drumului, una dintre ele răsturnându-se de mai multe ori şi rămânând pe plafon.

Vinovat de producerea accidentului este un şofer de 20 de ani, din comuna Bălteni, care a efectuat o depăşire necorespunzătoare şi a acroşat celălalt autoturism intrat şi el în depăşire.

„Un tânăr de 20 de ani, din Bălteni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 653, pe raza comunei Valea Mare, din direcția Bălteni către Slatina, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire, acroșând un alt autoturism ce se afla deja în depășire”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.  

În urma coliziunii violente, toate cele şase persoane aflate în maşini, printre ele şi doi copii, de doi, respectiv 10 ani, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, mai multe echipaje de salvatori intrervenind la faţa locului.

„Pompierii de la Detașamentul Slatina au acţionat la locul accidentului cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple și un echipaj SMURD. Cele șase persoane care se aflau în cele două autoturisme implicate au fost găsite neîncarcerate şi au necesitat îngrijiri medicale. Două dintre acestea, o femeie în vârstă de 63 de ani și un copil în vârstă de 10 ani, prezentau multiple traumatisme la nivelul feței și membrelor inferioare și superioare. Celelalte patru victime prezentau traumatisme minore. Toţi cei şase răniţi au fost transportaţi la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru efectuarea de investigaţii medicale amănunţite”, a declarat Dan Nedeloiu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Ambii conducători auto au fost testatţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În urma accidentului, poliţiştii rutieri au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți