Spectacole și surprize pentru vârstnicii din Slatina, de ziua lor

1 octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, a fost sărbătorită și la Slatina. Toți pensionarii au fost invitați după-amiază, de la ora 17:00, la un spectacol oferit de Doina Oltului. De asemenea, vârstnicii care locuiesc în Centrul de Îngrijire și Asistență Slatina au avut și ei parte de momente festive.

Primăria Slatina a organizat și anul acesta un eveniment dedicat persoanelor de vârsta a treia. Pentru ei, artiști cunoscuți ai Ansamblului Profesionist „Doina Oltului” au urcat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

„Cu prilejul sărbătoririi «Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice» desfășurăm un eveniment în cinstea acelora dintre dumneavoastră care prin devotamentul în activitatea profesională ați construit România de astăzi. În semn de respect și mulțumire pentru implicarea și perseverența de care ați dat dovadă de-a lungul timpului, vă așteptăm să ne bucurăm împreună la ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor de un spectacol extraordinar de muzică populară oferit de Ansamblul Folcloric „Doina Oltului”. La mulți ani cu multă sănătate dragii noștri seniori!”, le-a transmis vârstnicilor primarul Slatinei, Emil Moț.

Iar bătrânii care nu au putut ajunge la spectacol au avut parte de un moment festiv organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt la Centrul de Îngrijire și Asistență de pe strada Toamnei. Dansatorii ansamblului „Flori de măr”, din comuna Curtișoara, le-au descrețit frunțile vârstnicilor, cu spectacolul susținut în curtea centrului.

Simona Vârban

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<