2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

ALDE Olt, conducere nouă și schimbări în organizațiile locale

- Advertisement -

Noua conducere a ALDE Olt a organizat miercuri o conferință de presă, în cadrul căreia s-a vorbit despre o reorganizare a partidului. Organizația din Slatina, dar și cele din Balș și Drăgănești Olt, precum și organizația de femei a ALDE Olt, sunt vizate de schimbări.

ALDE Olt se reorganizează, după schimbarea lui Mihai Niță de la conducere. Ioan Ciugulea a preluat organizația județeană și a format un nou birou politic teritorial, iar în perioada următoare vor avea loc și alte schimbări. Joi, cele 70 de femei din organizația județeană sunt chemate la ședință, în vederea alegerii unei noi conduceri, pentru ca apoi să se discute soarta fiecărei organizații.

„După aceea, vom începe reorganizarea la Slatina, apoi la Balș, dar și la Drăgănești Olt. Noi nu am exclus oameni din partid decât acolo unde s-a sărit calul și am avut, de exemplu, aleși ALDE care au făcut campanie electorală, la alegerile europarlamentare, pentru alte partide. În acele cazuri le-a fost retras sprijinul politic și au pierdut funcțiile în care fuseseră aleși”, a declarat Ioan Ciugulea.

Marius Bălașa, președintele ALDE Slatina, se retrage din partid, a confirmat conducerea ALDE. „Am vorbit cu Marius Bălașa și a rămas că nu vrea să mai continue, că își urmărește alt proiect. El când a venit aici, a venit pentru domnul Niță”, a explicat Ciugulea.

Actuala conducere a ALDE Olt a anunțat că va face campanie electorală pentru Mircea Diaconu. Cât despre colaborarea pe plan local dintre ALDE și Pro România, Ciugulea i-a avertizat pe parteneri să nu mai încerce să racoleze liberal democrați din teritoriu, așa cum s-a mai întâmplat în unele localități din județ.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți