9.7 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Viceprimarul comunei Oporelu a trecut în nefiinţă

- Advertisement -

Administrația locală din comuna Oporelu este în doliu. Echipa din primărie a rămas fără un om, după ce viceprimarul Laurențiu Viorel Mihai, membru marcant al Partidului Social Democrat, a trecut marți după-amiază în neființă.

După o perioadă lungă suferinţă, în urma diagnosticării cu o boală incurabilă, ajunsă într-o fază avansată, viceprimarul Laurențiu Mihai a murit în localitatea sa natală, Oporelu. Avea doar 46 de ani. În urmă cu doi ani a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar de atunci a tot fost internat în unități medicale din București și Slatina, pentru a urma tratamentul. În ultima perioadă a fost acasă, acolo unde marți a trecut în lumea celor drepți.

Joi, familia, echipa din primărie, în frunte cu primarul Valein Ion Burciu, prietenii și simplii cetățeni din comuna Oporelu îl vor conduce pe viceprimar pe ultimul drum, slujba de înmormântare fiind programată în jurul orei 13:00 la biserica din satul Oporelu. Cimitirul de lângă lăcașul de cult va fi și locul în care acesta își va găsi odihnă veșnică.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească-n pace!    

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți