Viceprimarul comunei Oporelu a trecut în nefiinţă

Administrația locală din comuna Oporelu este în doliu. Echipa din primărie a rămas fără un om, după ce viceprimarul Laurențiu Viorel Mihai, membru marcant al Partidului Social Democrat, a trecut marți după-amiază în neființă.

După o perioadă lungă suferinţă, în urma diagnosticării cu o boală incurabilă, ajunsă într-o fază avansată, viceprimarul Laurențiu Mihai a murit în localitatea sa natală, Oporelu. Avea doar 46 de ani. În urmă cu doi ani a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar de atunci a tot fost internat în unități medicale din București și Slatina, pentru a urma tratamentul. În ultima perioadă a fost acasă, acolo unde marți a trecut în lumea celor drepți.

Joi, familia, echipa din primărie, în frunte cu primarul Valein Ion Burciu, prietenii și simplii cetățeni din comuna Oporelu îl vor conduce pe viceprimar pe ultimul drum, slujba de înmormântare fiind programată în jurul orei 13:00 la biserica din satul Oporelu. Cimitirul de lângă lăcașul de cult va fi și locul în care acesta își va găsi odihnă veșnică.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească-n pace!    

Cătălin FIRCOIU

5 comentarii la „Viceprimarul comunei Oporelu a trecut în nefiinţă

 • Odihna vejnica prieten drag Dumnezeu sa te odihneasca în pace ,în veci nu te vom uita ,,Dumnezeu sa.l ierte ” !??

  Răspunde
 • Sa ii fie țărână ușoară! Sa nu uitam ca moartea este singura certitudine din viata, indiferent de pozitia sociala, avere, orientare politica sau credință religioasa!

  Răspunde
 • Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

  Răspunde
 • Dumnezeu sal ierte.sa ii fie țărână ușoară. A fost un om bun la suflet

  Răspunde
 • Am fost și sunt nasul tău și vei rămâne alături de mine pt că suntem rude de sânge și neam. Ai fost legătura mea de suflet cu tatăl meu de care eu am fost apropiat prin fizionomie și comportament. Te rog sa ma ierți ca atunci când erai în viata nu am fost mereu aproape. Odihnește-te în pace și liniște finule drag!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<