14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Ludovic Orban a coordonat cu succes cel mai consistent demers comun al Opoziției – moțiunea de cenzură

- Advertisement -

Moțiunea de cenzură, susținută de 237 de parlamentari din şase formațiuni politice diferite, inclusiv de parlamentari individuali din PSD, este rezultatul unei serioase mobilizări din partea PNL. Echipa de negociere condusă de Ludovic Orban, preşedintele liberalilor, a beneficiat de sprijinul liderilor grupurilor PNL și implicarea parlamentarilor PNL, care au făcut toate eforturile pentru a câștiga orice vot posibil în favoarea moțiunii.

PNL va continua demersurile pentru a asigura succesul moțiunii. Parlamentarul care nu votează moțiunea de cenzură, indiferent din ce partid face parte, săvârșește un act grav de sfidare a voinței cetățenilor.

Indiferent de ziua în care va fi programat votul, vom fi prezenți 100% la dezbatere și la vot. Vom continua discuțiile cu toți parlamentarii care ar putea susține această moțiune, până în ultimul minut dinaintea votului.

Tertipurile la care a recurs PSD arată o profundă disperare. Sunt ultimele zile de guvernare PSD. Sfârșitul guvernării PSD este un fapt confirmat prin semnăturile de pe moțiune. Acest lucru se va materializa la votul din plenul Parlamentului.

PSD nu mai are legitimitate și nici majoritate. Este o guvernare împotriva voinței poporului. PSD vrea să rămână cu forța la putere, nu vrea să se desprindă de robinetul de resurse. Abordarea pe care au avut-o în Parlament față de această moțiune se înscrie perfect în stilul lui Liviu Dragnea: abuz după abuz, jocuri de culise, tranzacții, încălcarea oricăror norme, șicane, orice pentru a rămâne lipiți de scaune.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți